Gjør Det Selv Med Disse Tipsene Om Forbedring Av Hjemmet

Så du vil forbedre hjemmet ditt som om du har litt kunnskap og respekt for bestrebelsen, ikke sant? veldig bra. Først må du vite det grunnleggende knyttet til det for å vise hvilken type kunnskap du faktisk har om det. Hvis det ikke er nok, kan du prøve å se gjennom artikkelen nedenfor for å hjelpe deg.

Før du forplikter deg til en ny malingsfarge for utsiden av hjemmet ditt, bruk litt tid på å kjøre rundt og se på boliger som du liker utseendet og fargevalget til. Maling chips er for vanskelig å forestille seg, så å se det i person kan hjelpe deg å ta en bedre beslutning.

Hvis du har en veranda, kan du vurdere å male den på nytt. Du bør alltid kjøpe maling som er av god kvalitet ment for friluftsliv. Pass på at basene på den gamle og nye malingen stemmer overens. Det betyr å bruke oljebasert maling hvis den eksisterende malingen er oljebasert, og det samme for vannbasert maling. Det er best å bruke oljebasert maling til trim, siden den er mer holdbar. Det bør imidlertid ikke brukes på dekk eller andre utendørsgulv, da det har en tendens til å bli veldig glatt når det snør.

Vil du lagre en frakk eller to av maling? Når du maler tre eller som må primet første fargetone primer for å matche din endelige maling farge. Av missfarging primer vil du redusere mengden av strøk du trenger å male overflaten av et strøk eller to.

Bruk blekemiddel i toalettskålen for å holde den ren. Selv om lukten kan være ubehagelig, vil det holde toalettet rent og minimere sjansen for å bli syk. Hvis du ikke tåler lukten, kjøp duftende blekemiddel.

Du kan stoppe varmetapet fra varmtvannsberederen lett ved å dekke det i en jakke. Jakken, som kan finnes på enhver jernvarehandel, stopper varmetapet med 70%, noe som gjør hjemmet mer energieffektive. Dette sparer du penger i det lange løp, som du raskt kan gjenvinne prisen på jakken i så lite som 6 måneder.

Male veggene en ny farge. Dette kan være en rask måte å gjøre en stor forskjell i hjemmets utseende. Ulike farger kan endre stemningen i rommet og gi rommet en annen personlighet. Mange ganger kan et strøk med maling eliminere behovet for å endre mye annet.

Du kan gjøre et bagasjestativ som du ikke bruker lenger til et funksjonelt sidebord. Bruk fotorammeglass til å lage en topp for det brukte bagasjestativet ved å feste det med solid lim. Tilbehør til de nye bordene dine med lampe, bøker eller knickknacks.

På en kjølig dag kan du besøke hvert rom i hjemmet ditt og sende hendene over hver dør og vindu for å se etter utkast til kald luft. Hvis du legger til eller bytter ut værstripingen, kan det bidra til å øke varme- og kjølesystemene med så mye som 20 prosent. Selvklebende børste og PVC-tetningsmasse er andre alternativer; hver bør sette deg tilbake ikke mer enn femti dollar.

Ah, du har lest den nevnte artikkelen, ellers ville du ikke vært her nede og lest gjennom konklusjonen. godt gjort! Den artikkelen burde ha gitt deg et riktig grunnlag for hva som skal til for å forbedre hjemmet ditt riktig og trygt. Hvis det gjenstår spørsmål, kan du prøve å se gjennom artikkelen på nytt.